Munkavállalóknak

Miért jó a nyugdíjas munkavállalóknak a nyugdíjas szövetkezet?

  • A bruttó bérből csak 15% személyi jövedelemadót kell levonni. Minden 100 Ft bruttó bérből nettó 85 Ft-ot megkap a munkavállaló. Semmilyen egyéb levonás nincs!
KALKULÁTOR
Kalkulátorunkkal kiszámíthatja, hogy mennyivel többet kaphat kézhez bruttó fizetéséből, ha a szövetkezeten keresztül dolgozik.
Az Ön havi bruttó bére: Ft
Normál munkaviszony
nyugdíj mellett
Nyugdíjas szövetkezet
tagjaként végzett
Személyi jövedelemadó 15,0% — Ft 15,0% — Ft
Nyugdíjjárulék 10% — Ft 0% — Ft
Egészségbiztosítási járulék 4% — Ft 0% — Ft
Összes levonás 29,0% — Ft 15,0% — Ft
Az Ön havi nettó bére — Ft — Ft
Az Ön havi nyeresége — Ft
Az Ön éves nyeresége — Ft
  • Bármennyit kereshet, nem veszíti el a nyugdíját! A nyugdíjas szövetkezeten keresztül végzett munka nem minősül munkaviszonynak. Közszférában történő munkavállalás esetén nem minősül közalkalmazotti, illetve közszolgálati jogviszonynak.
  • Öregségi nyugdíjasok, és a nők 40 év jogosultsági idejének figyelembevételével megállapított nyugdíjban részesülők is dolgozhatnak kedvezményes adózással a nyugdíjas szövetkezeten keresztül.
  • Amennyiben nyugdíjasként jelenleg is van munkája, a kedvezményes adózású konstrukció arra is alkalmazható! Keressen minket, szívesen megismertetjük munkaadója illetékesével, hogyan alkalmazható a kedvezményes konstrukció az Ön munkaviszonyára, hogy Ön több pénzt vihessen haza, miközben ennek kifizetése munkáltatójának kevesebbe kerül.
  • Segítünk munkalehetőséget találni Önnek! Ha Ön nyugdíjasként dolgozni szeretne, de még nincs munkahelye, akkor segítünk megtalálni az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb munkahelyet.
  • Munkabére terhére – a minimálbér 25%-áig – teljesen adómentesen kaphat Erzsébet-utalványt, még a 15% személyi jövedelemadó sem terheli! Ennek választása esetén munkabére egy része helyett (maximum az aktuális minimálbér 25%-áig) fogyasztásra kész étel vásárlására felhasználható utalványt kap (Erzsébet-utalvány). Ez a juttatás teljesen adómentes, semmilyen levonás nem terheli.
Top